Kerst & Serious Request 2017


De aanloop naar kerst wordt voor geheel Apeldoorn een bijzondere dit jaar.

Serious Request dit jaar de week voor kerst in Apeldoorn.
Een bijzonder cadeautje voor Apeldoorn als stad en een behoorlijk event om van dichtbij te mogen meemaken.


Uiteraard zijn wij druk bezig met de organisatie van het geheel bij Spicebrush de Proeverij en Hotel et le Café de Paris. Naast een gewenste 24/7 opening staan er aardig wat organisatorische uitdagingen op rol.

Onze eerste gedachte was om 2e kerstdag te openen bij Spicebrush de Proeverij om kerst voor onze gasten aan te kunnen kleden. Toen duidelijk werd dat ook het slotfeest de 24ste van december op het Marktplein ging plaatsvinden, werd het voor ons het moment om kritisch te kijken naar haalbaarheid. Na zorgvuldig beraad, zijn we tot de conclusie gekomen dat we kerst de aandacht willen geven die het verdiend voor onze gasten. Gezien de bezigheden de week voorafgaand, kiezen wij ervoor kerst een jaar over te slaan. Uiteraard betreuren ook wij deze beslissing. Maar als we het doen willen we het goed doen. Zeker op dat moment in het jaar waar het voor u en uw familie moet kloppen.

Uiteraard zijn wij volgend jaar weer beide kerstdagen beschikbaar om uw kerstdiner tot een belevenis te maken.

Zowel 1e als 2e kerstdag zijn wij bij Spicebrush de Proeverij als Hotel et le Café de Paris gesloten.

Hopend op uw begrip, graag tot volgend jaar.

Team Hotel et le Café de Paris


Wij zijn erg trots dat Apeldoorn de eer heeft een event als Serious Request te mogen ontvangen.

Het glazen huis staat van 18 t/m 24 december op het Marktplein in Apeldoorn.

Onze locaties aan het Raadhuisplein en Marktplein maken natuurlijk dat vooruitkijken naar een event als dit op de locatie Marktplein heel dicht bij huis is. We proberen ons zoveel mogelijk aan te sluiten bij initiatieven om ideeën op te doen, samenwerking op te zoeken om de juiste invulling te kunnen neerzetten straks.

Spicebrush de Proeverij zal in die periode omgetoverd worden tot een Grand Café om in de sfeer van een top 2000 café alles mee te kunnen krijgen van wat er op de markt gebeurt. Zowel hier als binnen Hotel et le Cafe de Paris zijn de eerste bedrijfsavonden al gepland. Borrels, diners met een belevingstour over de markt.

Hiernaast plakken we daar nog een extra belevingswereld aan vast:
Het idee met de gezamenlijke horeca Raadhuisplein is om van het Raadhuisplein een belevingsplein te maken, waar na bezoek aan het Marktplein en het glazen huis bezoekers terecht kunnen. Stichting Horeca Raadhuisplein slaat de handen ineen om met de gezamenlijke horeca dit neer te zetten. Bart de Haas heeft een opzet gemaakt in de creatieve sfeer denk aan een Winterwonderland, Glazen Café’s het plein en 24 uurs opening.

Samenwerking is opgezocht om een programma op te gaan zetten wat de bezoeker naar het plein trekt en reden geeft om terug te keren.
De plannen liggen er, wij kunnen niet wachten om het in gang te gaan zetten.

Samenwerking

Kijkend naar locatie van zowel Hotel et le Café de Paris, Spicebrush de Proeverij & de BroodjesBar is locatie voor ons het grootste voordeel die periode. De eerste stappen naar de combinatie van Serious Request en onze locaties zijn al gemaakt door bedrijven. Denk hierbij aan relatie-events en personeelsbijeenkomsten. Uiteraard staan we open voor ludieke ideeën om Serious Request nog memorabeler te maken.

Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

info@spicebush.nl