Parisienne Menu


borrelkaartBorrelen, lunchen en dineren bij Hotel et le Café de Paris, dat kan! U heeft ruime keuze uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, maaltijdsalades en specials; ook met vegetarische opties. Iedere maand hebben we buiten de kaart om een dinerpecial; vraag ons ernaar!
Klik op de afbeelding om de menukaart te bekijken


menukaart

Daar ligt ie dan: editie nummer 10 van ons MenuMagazine! Van een hersenspinsel op de bank naar uitvoering en dat al voor de 10e keer.
 
Een magazine waarin we u meer informatie geven over onze producten, leveranciers, onze gasten, de binnenstad en natuurlijk onze medewerkers.
 
Onze “wall of fame” begint het podium, richting de toiletten, ook al aardig te bedekken. Onze mensen natuurlijk ons grootste goed; een team dat voor en met ons het hele jaar de toon zet binnen het bedrijf. Logisch dat ze een plek in ons MenuMagazine verdienen.
 
Op de cover ben ik dit keer aan de beurt, gezien dit jubileumnummer. Ik wil erbij gezegd hebben dat dit is ontstaan door lichte samenzwering van assistent redactie, vormgeefster en huisfotograaf. Wesley Rudolph, expert van Great Lengths©, maakte mijn haar een dag lang, Douglas verzorgde de visagie. VLVT in de Koren-straat voorzag me van de feestelijke avondjurk in de juiste tint. Het resultaat is te zien op de voorkant van deze uitgave.
 
Vorige editie verwachtte ik zwoele zomeravonden en een zomer tot in ieder geval oktober, ik vroeg u nog om mee te duimen. Laten we dat vaker doen, dat is gelukt! We kunnen ons geen zomer herinneren waarin het zo lang zulk mooi weer is geweest. Wat een cadeautje, niet alleen voor ons, uiteraard ook voor u: genieten!
 
Het omslaan naar een ander seizoen is dan ook weer even wennen. Maar laten we eerlijk zijn, wel weer gezellig. We vliegen we zo door naar de feestdagen, waardoor we bijna niet in de gaten hebben in welke maand we zitten. Met een nieuwe kaart, nieuwe inrichting van het Cafégedeelte en de serre is het wegkruipen naar binnen ook zeker geen straf.
 
Op een seizoen van warmte & gezelligheid!
 
Larissa C.I. van der Vlist . Bedrijfsleider

 
Klik op de afbeelding om het menu magazine te bekijken.