Parisienne Menu


borrelkaartBorrelen, lunchen en dineren bij Hotel et le Café de Paris, dat kan! U heeft ruime keuze uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, maaltijdsalades en specials; ook met vegetarische opties. Iedere maand hebben we buiten de kaart om een dinerpecial; vraag ons ernaar!
Klik op de afbeelding om de menukaart te bekijken


menukaart

Het buitenseizoen is begonnen. Wat hebben we hier naar vooruitgekeken. Het leek een eeuwigheid te duren…
 
Maar afgezien van dat tergend lange laatste stukje wel een herfst-/winterseizoen waarin we weer een memorabel evenement hebben meegemaakt. Serious Request in Apeldoorn: wat een bijzondere week, waarin Apeldoorn heeft laten zien hoe het kan bruisen. Waanzinnig om op terug te kijken. Voor ons een primeur: 24/7 geopend. Hoe trots kan je op je team zijn? Heel trots bleek. Onder de indruk van de drive van onze mensen, zonder wie we dit feestje natuurlijk nooit zo hadden kunnen neerzetten.
 
Dit zomerseizoen een internationaal event in het vooruitzicht. EK Beach in het centrum. Na het WK Beach in 2015, is de kennis daar om ook hier weer vol gas in te duiken. Wat mooier dan een strandsfeertje in de stad. Beach in the City: wij doen mee. Ons covermodel Cherlaine zet het sfeertje neer op de voorkant van deze editie van La Parisienne.
 
Met een economie die de juiste kant op beweegt en zomerevenementen in het vooruitzicht maken wij ons op voor een mooi seizoen. Vergeet niet de tijd te nemen om van een terrasje pakken een beleefmoment te maken, geen haast, maar genieten van het moment. Als je dat doet merk je hoe lekker het kan zijn. Uiteindelijk is “moeten” relatief, ga maar eens na…: wat móet er nu eigenlijk? Vaak is het dat meer iets wat je jezelf wijsmaakt. Neem de tijd waar het kan.
 
Met een team van bijna 100 man staan wij klaar om u te ondersteunen om dat realisatiemomentje nog meer de moeite
waard te laten worden. En met de lange naslag van de winter verwachten wij heerlijk zwoele zomeravonden en een
zomer tot in ieder geval oktober…
 
Duimt u met ons mee? Op het heerlijke gevoel dat een zonnetje kan brengen!
 
Larissa C.I. van der Vlist
Bedrijfsleider
 
Klik op de afbeelding om het menu magazine te bekijken.