Parisienne Menu

borrelkaartBorrelen, lunchen en dineren bij Hotel et le Café de Paris, dat kan!
U heeft ruime keuze uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, maaltijdsalades en specials; ook met vegetarische opties. Iedere maand hebben we buiten de kaart om een dinerpecial; vraag ons ernaar!

Klik op de afbeelding om de menukaart te bekijken
borrelkaartOver uitdagen gesproken

 
Hotel et le Café de Paris inmiddels al weer acht jaar in handen van Bart & Agnes de Haas. Ik alweer mijn zevende jaar in (terug van weggeweest). Hoe snel die jaren voorbijvliegen. En soms moet je dan de moeite nemen om pas op de plaats te maken, terug te kijken op wat er is bereikt. Het is makkelijk daaraan voorbij te gaan. Doorrazen hoort bij het tijdsbeeld. Doorrazen maakt echter ook dat het risico bestaat dat je niet echt beleeft wat er gebeurt. Of het nu gaat om heftige momenten of juist de kleine mooie dingen. Stilstaan & observeren maakt dat je zaken beter beleeft, gevoel krijgt bij het moment en terug kan
kijken op wat je hebt bereikt.
 
Wij hebben inmiddels de crisisjaren overleefd. Hoewel buitenstaanders dat bij ons niet hebben gesignaleerd, ook wij hebben die gekend. In zo’n periode komt alles weer even onder de loep: denk aan werkprocessen, onderlinge werkverhoudingen. Een periode van bezinning, kritisch kijken naar wie je bent en de boel weer even scherp neerzetten. Een nulpunt creëren waar vandaan je vooruit kan.
 
En dat hebben we gedaan! Een club met oog op de toekomst: wij vinden dat hij staat.
 
Foutloos bestaat niet, maar de intentie is waar het om gaat en die is goed. Openstaan voor eigen kwetsbaarheid, kritisch kunnen zijn naar jezelf, leren van dingen die gebeuren en verbetering blijven nastreven: dat maakt krachtig. Ieder voorjaar-/zomerseizoen is er voor ons weer één om te verbeteren ten opzichte van het jaar ervoor. Wij hebben ons best gedaan weer te kunnen verrassen met de kaart. Een paar mooie invullingen om het seizoen kracht bij te zetten. Aan u om die momentjes te pakken waarop stilstaan in plaats doorrazen feit wordt. Aan ons om die momenten tot extra genieten te maken.
 
Op stilstaan bij!
 
Larissa C.I. van der Vlist
Bedrijfsleider
 
Klik op de afbeelding om het menu magazine te bekijken.