Parisienne Menu

borrelkaartBorrelen, lunchen en dineren bij Hotel et le Café de Paris, dat kan!
U heeft ruime keuze uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, maaltijdsalades en specials; ook met vegetarische opties. Iedere maand hebben we buiten de kaart om een dinerpecial; vraag ons ernaar!

Klik op de afbeelding om de menukaart te bekijken
borrelkaart

 
Wat vliegt zo’n periode met een zonnetje toch voorbij.  
De nazomer is ons helaas niet gegund dit jaar, waardoor we vrij abrupt in de drup zijn beland. Om van de wisseling te bekomen en zinnen te verzetten, kijken we vooruit: het herfst-/winterseizoen brengt Apeldoorn een evenement van nationaal kaliber: Serious Request 2017!
 
Hoe enthousiast kan je van goed nieuws worden. Zo’n evenement in Apeldoorn.
Bijkomend verrassingselement: bij ons vóór en naast de deur! U kunt zich voorstellen dat dit enige organisatorische uitdagingen met zich meebrengt voor onze organisatie. De eigenaar zelf borrelt van de creatieve uitspattingen om dit feest nog completer te maken. Bereid u voor op een periode van sfeer en verrassingen. Dat doen wij namelijk ook.
 
Herenigen, samenbrengen, samen kunnen beleven is iets wat je iedereen gunt. Uiteindelijk is samen leuker dan alleen. Familie, geliefden, vrienden; je meest waardevolle bezit. Wat een mooi streven van het Rode Kruis dit keer.
 
Thema voor dit jaar van Serious Request in combinatie met het gekozen beeld, brengt dat bewustzijn naar voren op een treffende manier. Wat nemen we zaken voor lief, maar niets is vanzelfsprekend als je daar over na gaat denken en ieder moment (samen) een cadeautje.
 
Die realisatie maakt dat je je bewuster wordt van de momenten waarop je in het negatieve kan blijven hangen. Zo zonde van je tijd. Focus op het goede en geniet van wat je (wel) hebt en van wat (wel) kan. Kijk eens om je heen en je ziet hoe rijk je bent.
 
Op de juiste focus!

 
Larissa C.I. van der Vlist
Bedrijfsleider
 
Klik op de afbeelding om het menu magazine te bekijken.