Keuze uit maïs-, meergranenbol of lunchsalade…
Gerookte zalm, geroosterde sesamdressing, edamame sojaboontjes, cherrytomaatjes, krokante uitjes & rucola
Carpaccio van ossenhaas met Grana Padano, crunch van cashewnoten, cherrytomaatjes, rucola & truffelmayonaise
Ambachtelijke hummus van gepofte kikkererwten uit de oven met gerookte paprika, krokante mais, saus van pompoen, truffelchips, cherrytomaatjes & rucola. (dit gerecht is op verzoek vegan te verkrijgen)
Tonijnsalade volgens eigen recept met augurk, dille, rode ui, ei, rucola, cherrytomaatjes & tonijnmayonaise
Gerookte kipfilet, Grana Padano, cherrytomaatjes, geserveerd met rucola & kerrie-mangomayonaise
Geitenkaas uit de oven met honing, balsamico, crunch van cashewnoten, cherrytomaatjes & rucola
Ossenhaaspuntjes, op oosterse wijze, met kastanjechampignons, bosui, paprika, taugé, sesamzaadjes, edamame (sojaboontjes), cherrytomaatjes & rucola
Gebakken gemarineerde kippendij, taugé, bosui, cashewnoten, cherrytomaatjes, geserveerd met chili-dressing & rucola
De gerechten uit de categorie hierboven zijn tegen een meerprijs van vier euro ook verkrijgbaar als een maaltijdsalade.
Ham, kaas of ham & kaas | € 6,95 of Ham, kaas & ananas | € 7,95
3 spiegeleieren met carpaccio, pesto & Grana Padano | € 14,95 of 3 spiegeleieren met beenham & Grana Padano | € 11,95
1 of 2 kroketten op brood | € 7,50 / € 11,50 of 1 of 2 kroketten met frites |€ 8,50 / € 12,50. Onze kroketten zijn er ook in een vegetarische variant!
Soep van het seizoen | Zie specialkaart of Soep van pomodori-tomaat met pesto | € 7,25
Combinatie van pizza- en brooddeeg belegd met crème fraîche & rucola, gegratineerd met kaas aangevuld met naar keuze: Geitenkaas uit de oven met honing, balsamico, crunch van cashewnoten & cherrytomaatjes | € 13,50 Gerookte kipfilet, Grana Padano, cherrytomaatjes & kerrie-mangomayonaise | € 11,50 Gerookte zalm, rode ui & geroosterde sesamdressing | € 13,95 Carpaccio van ossenhaas met Grana Padano, crunch van cashewnoten, cherrytomaatjes & truffelmayonaise | € 13,50
Soep van pomodori & 3 Provençaalse sneetjes belegd met: Ambachtelijke licht pittige eiersalade, Kroket van de Bourgondiër & Gerookte kipfilet met mango-kerriemayonaise, geserveerd met cherrytomaatjes & rucola
Uitsluitend tot 12 jaar
Boterham met ham, kaas, jam, pindakaas of hagelslag
Pannenkoekje geserveerd met stroop & poedersuiker of poffertjes met roomboter & poedersuiker
Minisoepje van tomaat met pesto
Frites, salade en appelmoes & keuze uit: Kipnuggets, kroket, kaassoufflés of mini-frikandellen | € 8,95 Biefstukje, sateetje, sparerib, vissticks | € 9,95
Softijs in kinderbeker met slagroom
vanaf 17:00 uur
Naar keuze een grote maïsbol óf desem-netelbol van bakkerij Van der Wal jolink, geserveerd met seizoensdip & aioli
Soep van pomodori-tomaat met pesto, geserveerd met een ambachtelijk broodje
Soep passend bij het seizoen, geserveerd met een ambachtelijk broodje
Royale carpaccio van ossenhaas met Grana Padano, crunch van cashewnoten, cherrytomaatjes, rucola, truffelmayonaise & een ambachtelijk broodje
Champignons in bierbeslag geserveerd met truffelmayonaise
Gerookte zalm met geroosterde sesamdressing, edamame sojaboontjes, cherrytomaatjes & krokante uitjes, geserveerd met een ambachtelijk broodje
Hummus van gepofte kikkererwten uit de oven met gerookte paprika, krokante mais, saus van pompoen, truffelchips, cherrytomaatjes, rucola & een ambachtelijk broodje (dit gerecht is op verzoek vegan te verkrijgen)
Een verzameling voor 2 personen van onze voorgerechten: Soepje van pomodori-tomaat met pesto, Carpaccio Royale, Gerookte Zalm & Champignons Dordogne, geserveerd met een ambachtelijk broodje per persoon
vanaf 12:00 uur
Spies met gemarineerde varkenshaas, geserveerd met satésaus en Indonesische kroepoek of een romige saus van paddenstoelen en een vleugje truffel (+ 2,00), frites & salade 13,95 lactose pinda selderij mosterd sesam ei schaaldieren weekdieren
Spies met gemarineerde kippendij, geserveerd met satésaus, krokante uitjes, Indonesische kroepoek, frites & salade
Linguine met een romige saus van pesto en champignons, geserveerd met cherrytomaatjes, Grana Padano & rucola
Kruidige maar zachte Indiase curry met kippendij, bataat, paprika, lente-ui en courgette, geserveerd met sambalrijst, knoflook-naanbrood & salade (dit gerecht is op verzoek vegan te verkrijgen)
Langzaam gegaarde spareribs, 24 uur gemarineerd in een licht pikante dry rub, afgelakt met een zoete smokey Indiana saus geserveerd met ambachtelijke aioli, frites & salade
Gebakken biefstuk met kruidenboter of een romige saus van paddenstoelen en een vleugje truffel (+ 2,00), geserveerd met frites & salade
Gebakken malse ossenhaaspuntjes in oosterse saus met bosui, taugé, paprika, kastanjechampignons & edamame sojaboontjes, geserveerd met sambalrijst & salade
.
vanaf 17:00 uur
Ossenhaaspuntjes met stukjes gamba's op gemarineerde pasta met knoflook en rode peper, cherrytomaatjes, paprika, kastanjechampignons, bosui, saus van gepofte knoflook & rucola
Ossenhaas uit de pan geserveerd met een romige saus van paddenstoelen en een vleugje truffel, geserveerd met gepofte cherrytomaatjes en geroosterde krieltjes met knoflook, rozemarijn & tijm
Zalmfilet uit de oven met Teriyaki-saus, geserveerd met gemarineerde linguine pasta met knoflook en rode peper, rucola & gepofte cherrytomaatjes
U kunt verder nog kiezen uit de volgende extra’s
Een bakje dagverse groente, geroosterde krieltjes met knoflook, rozemarijn & tijm, gemarineerde linguine pasta met knoflook en rode peper, sambalrijst, salade of een extra bakje frites bij uw gerecht | € 2,75
Kiest u gemarineerde pasta of geroosterde krieltjes ter vervanging van frites dan rekenen wij € 2,25
Ambachtelijke crème brûlée in combinatie met een ijssoort passend bij het seizoen, geserveerd met slagroom
Coupe met softijs, stukjes stroopwafel, banaan-caramelsaus, een amandelkletskop & slagroom
Coupe softijs met Bastogne, amarena-kersen, een amandelkletskop & slagroom
Coupe softijs met romige pure chocoladesaus, een amandelkletskop & slagroom
Vanaf 17:00 uur
In samenwerking met Spicebrush de Proeverij & Het Kaaslokaal een mooie selectie van vijf kaasjes, begeleid door een garnituur van het seizoen
vanaf 12:00 uur
Luxe ambachtelijk breekbrood van Van der Wal Jolink met een wisselende seizoensdip, een wisselende ambachtelijke rilette, truffelboter & dungesneden Italiaanse ham
Naar keuze een grote maïsbol óf desem-netelbol van Bakkerij Van der Wal Jolink, geserveerd met ambachtelijke seizoensdip & aioli
Frites met een topping van Grana Padano & truffelmayonaise
Bitterballen van de Bourgondiër (vanaf 6 stuks), geserveerd met Dijonmosterd
Champignons in bierbeslag met truffelmayonaise
Vietnamese vegan mini-loempia’s (12) geserveerd met chilisaus
Mix van kaasloempia’s (5) & kaassoufleetjes (5) met chilisaus
Gemengd warm bittergarnituur (12) met bitterballen, butterfly shrimps, kipnuggets, mini-loempia’s, frikandelletjes & kaassouffleetjes met mayonaise & chilisaus
Mini-frikandelletjes (8) geserveerd met mayonaise, curry & rode uitjes
Tortillachips gegratineerd met kaas, geserveerd met rode ui, BBQ-saus & chilimayonaise
Onze gewilde spareribs in borrelformaat met ambachtelijke aioli