Menukaart | Grand café restaurant de Paris

= vegetarisch gerecht of vegetarische optie

Lunchkaart

van 10.00 - 16.00 uur

Een ambachtelijke maïsbol, volkoren bol of lunchsalade met ...

Zalm | € 10,95

Gerookte zalm met cherrytomaatjes, rucola, mosterd-dilledressing & rode ui

Carpaccio | € 10,75

Carpaccio van ossenhaas met Old Amsterdam, pittenmelange, tomatentartaar, rucola & truffelmayonaise

Tonijn | € 9,75

Tonijnsalade volgens eigen recept met augurk, dille, rode ui, ei, rucola & tonijnmayonaise

Ribeye | € 11,50

Gerookte ribeye met ambachtelijke tartaarsaus, cherrytomaatjes, rode ui & rucola

Smokey Chicken | € 9,75

Gerookte kipfilet, Old Amsterdam, cherrytomaatjes, rucola & kerrie-mangomayonaise

Filet Americain | € 10,50

Filet Americain met rode ui, ei, augurk & tartaarsaus

Brie & Geit | € 10,75

Lauwwarme combinatie van brie & geitenkaas met zoet-gezouten notenmix, rucola & honing-mosterddressing

Indo Chicken | € 10,50

Gebakken, gemarineerde kippendijen met satésaus, atjar & Indonesische kroepoek

Yakitori | € 12,50

Malse ossenhaaspuntjes, gebakken op oosterse wijze, met shiitakes, bosui, paprika, taugé, sesamzaadjes & rucola

Thaise Kip | € 10,25

Gebakken gemarineerde kippendijen, taugé, bosui, cashewnoten, geserveerd met chili-dressing & rucola

Lunch de Paris | € 12,75

Soep van pomodori & 3 Provençaalse sneetjes belegd met: Filet americain met ei, augurk, rode ui & tartaarsaus, Bourgondische kroket met mosterd, Gerookte kipfilet, Old Amsterdam, cherry tomaatjes, rucola & kerrie-mangomayonaise

Tosti’s op luxe Provençaals brood geserveerd met tomatenketchup

Ham, kaas of ham & kaas | € 5,75
Ham, kaas & ananas | € 6,75
Brie, pittenmelange & honing | € 8,25

Uitsmijters op luxe Provençaals brood

Parisienne | € 11,75

3 spiegeleieren op carpaccio met pesto & Old Amsterdam

Marseille | € 10,75

3 spiegeleieren met beenham & gegratineerd met oude kaas

Omelet op luxe Provençaals brood

Omelet met kippendij, champignons, rode ui & kaas | € 10,75

Kroketten van de Bourgondiër

2 Bourgondische kroketten op brood | € 9,25
2 Bourgondische kroketten met frites | € 9,75

Onze kroketten zijn er ook in een vegetarische variant! Wij dagen u uit het verschil te testen.

Soepen met mini-broodje

Soep van het seizoen | € 7,25
Soep van pomodori-tomaat met pesto | € 7,25

Tartes Flambées

Combinatie van pizza- en brooddeeg belegd met crème fraîche & rucola, gegratineerd met kaas aangevuld met naar keuze:

Combinatie van brie & geitenkaas met zoet-gezouten notenmix, rucola & honing | € 9,95
Gerookte kipfilet, Old Amsterdam, cherrytomaatjes & kerrie-mangomayonaise | € 9,95
Gerookte zalm, rode ui & crème van mosterd-dilledressing | € 9,95
Carpaccio, Old Amsterdam, pittenmelange, tomatentartaar & truffelmayonaise | € 9,95
Het traditionele recept uit de Elzas met prei & spekjes | € 7,95

Kinderkaart

Uitsluitend tot 12 jaar
Voor de lunch | € 2,50

Boterham met ham, kaas, jam, pindakaas of hagelslag

Kinderpannenkoekje of poffertjes | € 5,50

Pannenkoekje geserveerd met stroop & poedersuiker of poffertjes met roomboter & poedersuiker

Minisoepje | € 4,00

Minisoepje van tomaat met pesto

Hoofdgerechtjes

Frites, salade en appelmoes & keuze uit:

Kipnuggets, kroket, kaassoufflés of mini-frikandellen | € 7,95
Biefstukje, sateetje, sparerib | € 8,50

Kinderijsje | € 4,50

Dinerkaart | Voorgerechten

vanaf 17.00 uur
Brood op de Plank | € 5,95

Naar keuze een grote maïsbol of desem-netelbol van Bakkerij in de Soete Suikerbol, geserveerd met seizoensdip & aioli

Pomodori | € 7,25

Soep van pomodori-tomaat met pesto, geserveerd met ambachtelijk broodje met gezouten flakes

Soep van het Seizoen | € 7,25

Vraag naar onze soep passend bij het seizoen, geserveerd met een ambachtelijk broodje met gezouten flakes

Carpaccio | € 10,25

Carpaccio van ossenhaas met Old Amsterdam, tomatentartaar, pittenmelange, rucola & truffelmayonaise met een ambachtelijk broodje met gezouten flakes

 

Champignons Dordogne | € 8,75

Champignons in bierbeslag met truffelmayonaise

Ribeye | € 10,75

Gerookte ribeye met ambachtelijke tartaarsaus, cherrytomaatjes, rode ui & rucola, geserveerd met een ambachtelijk broodje met gezouten flakes

Gerookte Zalm | € 10,50

Gerookte zalm op knoflook-naanbrood met rode ui, cherrytomaatjes & mosterd-dilledressing

Brie & Geit | € 9,50

Pannetje met een combinatie van warme brie & geitenkaas met zoet-gezouten notenmix & honing, geserveerd met een ambachtelijk broodje met gezouten flakes

Spicy Gamba’s | € 10,25

Gemarineerde gamba’s in knoflookolie met paprika, rode ui, geserveerd met een ambachtelijk broodje

Dinerkaart | Maaltijdsalades

Geserveerd met een ambachtelijk broodje
vanaf 12.00 uur
Zalm | € 14,70

Gerookte zalm met cherrytomaatjes, rucola, mosterd-dilledressing & rode ui

Carpaccio | € 14,50

Carpaccio van ossenhaas met Old Amsterdam, pittenmelange, tomatentartaar, rucola & truffelmayonaise

Tonijn | € 13,50

Tonijnsalade volgens eigen recept met augurk, dille, rode ui, ei, rucola & tonijnmayonaise

Smokey Chicken | € 13,50

Gerookte kipfilet, Old Amsterdam, cherrytomaatjes, rucola & kerrie-mangomayonaise

Ribeye | € 15,25

Gerookte ribeye met ambachtelijke tartaarsaus, cherrytomaatjes, rode ui & rucola

Brie & Geit | € 14,50

Combinatie van brie en geitenkaas met zoet-gezouten notenmix, rucola & honing-mosterddressing

Indo Chicken | € 14,25

Gebakken, gemarineerde kippendijen met satésaus, atjar & Indonesische kroepoek

Yakitori | € 16,25

Malse ossenhaaspuntjes, gebakken op oosterse wijze, met shiitakes, bosui, paprika, taugé, sesamzaadjes & rucola

Thaise Kip | € 14,00

Gebakken gemarineerde kippendijen, taugé, bosui, cashewnoten, geserveerd met chili-dressing & rucola

Dinerkaart | Hoofdgerechten

vanaf 12.00 uur
Tex Mex | € 11,75

Mexicaanse wrap met gekruid gehakt, maïs, rode ui, paprika, jalapeño & gegratineerd met kaas, geserveerd met een BBQ-saus, frites & salade

Saté van Varkenshaas | € 12,75

Spies met gemarineerde stukjes varkenshaas, geserveerd met satésaus, gebakken uitjes, atjar, frites, salade & Indonesische kroepoek

Boemboe Chicken | € 12,75

Gemarineerde kippendijen met pittige boemboe Balisaus, gebakken uitjes & Indonesische kroepoek, geserveerd met frites & salade

Biefstuk | € 15,95

Gegrilde biefstuk met romige saus van groene peper, geserveerd met frites & salade

Spareribs | € 14,75

Zoet-pikant gemarineerde spareribs geserveerd met ambachtelijke aioli, geserveerd met frites & salade

Indian Curry | € 13,75

Gele curry met kippendij, peultjes, bataat, zoete puntpaprika, lente-ui en mango, geserveerd met sambalrijst, knoflook-naanbrood & salade

Chinatown | € 17,95

Gebakken malse ossenhaaspuntjes in oosterse saus met bosui, taugé, paprika en shiitakes, geserveerd met sambalrijst & salade

Specials

vanaf 17.00 uur
Vega | € 14,50

Iedere maand serveren wij een nieuw vegetarisch gerecht. Vraag de bediening naar de invulling van dit moment.

Duo van Vis | € 17,95

Combinatie van zalmfilet & witvis van het seizoen, geserveerd met saus van tomaat en oregano, spaghetti aglio e olio & salade

Surf & Turf | € 22,50

Malse ossenhaasmedaillons met kalfsjus en een spies met gemarineerde gamba’s, geserveerd met roergebakken groenten, frites & salade

Sharing Paris (vanaf twee personen) | € 19,50 p.p.

Spareribs met zoet-pikante marinade,
Gele curry met kippendij, bataat, zoete puntpaprika, lente-ui en mango,
Malse biefstukjes met romige saus van groene peper,
Varkenshaas met satésaus, gebakken uitjes en atjar,
geserveerd met frites & salade

Sharing Gamba’s (vanaf twee personen) . € 21,50 p.p.

Een kilo gamba’s gebakken in knoflook op een bedje van spaghetti aglio e olio, geserveerd met aioli, frites & salade

Desserts | Geserveerd met slagroom

Crème Brûlée | € 7,25

Ambachtelijke crème brûlée met de smaak van het seizoen in combinatie met een bijpassende ijssoort

Nuts & Caramel | € 6,95

Coupe met softijs, notencrunch, zeezout-karamelsaus & een amandelkletskop

Red Fruit | € 7,25

Softijs met rood fruit & Bastogne-crunch

Paris Blanche | € 6,95

Coupe softijs met pure chocoladesaus & een amandelkletskop

AppelMousse | € 7,50

Appel-kruimeltaartje in combinatie met een mousse van chocolade

Menage à Trois | € 7,95

Verrassingsdessert van de chef met drie verschillende items