Keuze uit maïs-, meergranenbol of lunchsalade…
Gerookte zalm, geroosterde sesamdressing, edamame sojaboontjes, cherrytomaatjes, krokante uitjes & rucola
Carpaccio van ossenhaas met Old Amsterdam, pittenmelange, cherrytomaatjes, rucola & truffelmayonaise
Tartaar van avocado waarin rode ui, peterselie, tomaat, een pepertje & sambal, geserveerd met cranberries, krokante maïs, rucola & limoenmayonaise (dit gerecht is op verzoek vegan te verkrijgen)
Tonijnsalade volgens eigen recept met augurk, dille, rode ui, ei, rucola & tonijnmayonaise
Gerookte kipfilet, Old Amsterdam, cherrytomaatjes, geserveerd met rucola & kerrie-mangomayonaise
Geitenkaas uit de oven met crème de balsamico, walnoten, cranberries, cherrytomaatjes & rucola
Malse ossenhaaspuntjes, gebakken op oosterse wijze, met kastanjechampignons, bosui, paprika, taugé, sesamzaadjes, edamame sojaboontjes & rucola
Gebakken gemarineerde kippendij, taugé, bosui, cashewnoten, cherrytomaatjes, geserveerd met chili-dressing & rucola
De gerechten uit de categorie hierboven zijn tegen een meerprijs van vier euro ook verkrijgbaar als een maaltijdsalade.
Soep van pomodori & 3 Provençaalse sneetjes belegd met: Ambachtelijke licht pittige eiersalade, Kroket van de Bourgondiër & Gerookte kipfilet met mango-kerriemayonaise
Ham, kaas of ham & kaas | € 6,95 of Ham, kaas & ananas| € 7,95
3 spiegeleieren op carpaccio met pesto & Old Amsterdam | € 13,95 of 3 spiegeleieren met beenham & gegratineerd met oude kaas | € 11,95
1 of 2 kroketten op brood | € 7,50 / € 11,50 of 1 of 2 kroketten met frites |€ 8,50 / € 12,50. Onze kroketten zijn er ook in een vegetarische variant!
Soep van het seizoen | Zie specialkaart of Soep van pomodori-tomaat met pesto | € 7,25
Combinatie van pizza- en brooddeeg belegd met crème fraîche & rucola, gegratineerd met kaas aangevuld met naar keuze: Geitenkaas, crème de balsamico, walnoten, cranberries & cherrytomaatjes | € 13,50 Gerookte kipfilet, Old Amsterdam, cherrytomaatjes & kerrie-mangomayonaise | € 11,50 Gerookte zalm, rode ui & geroosterde sesamdressing | € 13,95 Carpaccio van ossenhaas, Old Amsterdam, pittenmelange, cherrytomaatjes & truffelmayonaise | € 13,50
Uitsluitend tot 12 jaar
Boterham met ham, kaas, jam, pindakaas of hagelslag
Pannenkoekje geserveerd met stroop & poedersuiker of poffertjes met roomboter & poedersuiker
Minisoepje van tomaat met pesto
Frites, salade en appelmoes & keuze uit: Kipnuggets, kroket, kaassoufflés of mini-frikandellen | € 8,95 Biefstukje, sateetje, sparerib, vissticks | € 9,95
Softijs in kinderbeker met slagroom
vanaf 17:00 uur
Naar keuze een grote maïsbol of desem-netelbol van Bakkerij In de Soete Suikerbol, geserveerd met seizoensdip & aioli
Soep van pomodori-tomaat met pesto, geserveerd met een ambachtelijk broodje
Soep passend bij het seizoen, geserveerd met een ambachtelijk broodje
Carpaccio van ossenhaas met Old Amsterdam, cherrytomaatjes, pittenmelange, rucola & truffelmayonaise geserveerd met een ambachtelijk broodje
Champignons in bierbeslag geserveerd met truffelmayonaise
Gerookte zalm met geroosterde sesamdressing, edamame sojaboontjes, cherrytomaatjes & krokante uitjes, geserveerd
Tartaar van avocado waarin rode ui, peterselie, tomaat, een pepertje & sambal, geserveerd met cranberries, krokante maïs, rucola, limoenmayonaise & een ambachtelijk broodje (dit gerecht is op verzoek vegan te verkrijgen)
Een voorgerecht voor twee personen met een verzameling van: Soepje van pomodori-tomaat met pesto, Carpaccio met Old Amsterdam, cherrytomaatjes, pittenmelange en truffelmayonaise, Gerookte zalm, sesamdressing, sojaboontjes, cherrytomaatjes en krokante uitjes, Champignons in bierbeslag met truffelmayonaise, geserveerd met rucola & een ambachtelijk broodje per persoon
vanaf 12:00 uur
Spies met gemarineerde varkenshaas, geserveerd met satésaus en Indonesische kroepoek of een romige saus van paddenstoelen en een vleugje truffel (+ € 2,00), frites & salade
Spies met gemarineerde kippendij, geserveerd met satésaus, krokante uitjes, Indonesische kroepoek, frites & salade
Gebakken biefstuk met kruidenboter of een romige saus van paddenstoelen en een vleugje truffel (+ € 2,00), geserveerd met frites & salade
Langzaam gegaarde spareribs met zoete sesam-marinade, geserveerd met ambachtelijke aioli, frites & salade
Kruidige maar zachte Indiase curry met kippendij, bataat, paprika, lente-ui en courgette, geserveerd met sambalrijst, knoflook-naanbrood & salade (dit gerecht is op verzoek vegan te verkrijgen)
Linguine met een romige saus van pesto en champignons, geserveerd met cherrytomaatjes, Parmezaanse kaas & rucola
Gebakken malse ossenhaaspuntjes in oosterse saus met bosui, taugé, paprika, kastanjechampignons & edamame sojaboontjes, geserveerd met sambalrijst & salade
.
vanaf 12:00 uur
Plank voor bij de borrel met drie worstsoorten, drie kaassoorten, tortillachips met chilimayonaise, borrelnootjes & olijven (v.a. 2 pers.)
Naar keuze een grote maïsbol of desem-netelbol van Bakkerij In de Soete Suikerbol, geserveerd met ambachtelijke seizoensdip & aioli
Frites met een topping van Parmezaanse kaas & truffelmayonaise
Bitterballen van de Bourgondiër (vanaf 6 stuks), geserveerd met Dijonmosterd
Champignons in bierbeslag met truffelmayonaise
Vietnamese vegan mini-loempia’s (12) geserveerd met chilisaus
Mix van kaasloempia’s (5) & kaassoufleetjes (5) met chilisaus
Gemengd warm bittergarnituur (12) met bitterballen, butterfly shrimps, kipnuggets, mini-loempia’s, frikandelletjes & kaassouffleetjes met mayonaise & chilisaus
Mini-frikandelletjes (8) geserveerd met mayonaise, curry & rode uitjes
Tortillachips gegratineerd met kaas, geserveerd met rode ui, licht pittige avocado-tomaatdip & chilimayonaise
Onze gewilde spareribs in borrelformaat met ambachtelijke aioli
vanaf 17:00 uur
Ossenhaas uit de pan geserveerd met een romige saus van paddenstoelen en een vleugje truffel, geserveerd met gepofte cherrytomaatjes en geroosterde krieltjes met knoflook, rozemarijn & tijm
Garnalen gestoofd in knoflook-roomboter, chili, rode peper & limoen, geserveerd met gemarineerde linguine pasta met knoflook en rode peper, gepofte cherrytomaatjes & rucola
Zalmfilet uit de oven met Teriyaki-saus, geserveerd met gemarineerde linguine pasta met knoflook en rode peper, rucola & gepofte cherrytomaatjes
U kunt verder nog kiezen uit de volgende extra’s
Een bakje dagverse groente, geroosterde krieltjes met knoflook, rozemarijn & tijm, gemarineerde linguine pasta met knoflook en rode peper, sambalrijst, salade of een extra bakje frites bij uw gerecht | € 2,75
Kiest u gemarineerde pasta of geroosterde krieltjes ter vervanging van frites dan rekenen wij € 2,25
Ambachtelijke crème brûlée met de smaak van het seizoen in combinatie met een bijpassende ijssoort, geserveerd met slagroom
Coupe met softijs, notencrunch, zeezout-karamelsaus & een amandelkletskop, geserveerd met slagroom
Softijs met coulis van passievrucht, witte chocoladekrullen, slagroom & een amandelkletskop
Coupe softijs met romige pure chocoladesaus, een amandelkletskop & slagroom
Vanaf 17:00 uur
In samenwerking met Spicebrush de Proeverij & Het Kaaslokaal een mooie selectie van vijf kaasjes, begeleid door een garnituur van het seizoen