Keuze uit maïs-, meergranenbol of lunchsalade…
Gerookte zalm met pico de gallo (antiboise van tomaat, komkommer, rode ui en paprika, gemarineerd in olie met citroen en knoflook), met limoendille aioli, cherrytomaatjes & rucola
Carpaccio van ossenhaas met oude kaas, crunch van cashewnoten, cherrytomaatjes, rucola & truffelmayonaise
Gebakken bospaddenstoelen met truffelmayonaise, oude kaas, cherrytomaatjes, babyspinazie, rucola & croutons (op verzoek ook vegan te verkrijgen)
Tonijnsalade volgens eigen recept met augurk, dille, rode ui, ei, rucola, cherrytomaatjes & limoendille-aioli
Gerookte kipfilet met muhammara (spread van geroosterde paprika, granaatappel, walnoot, knoflook, komijn & cayenne), geserveerd met chimichurri mayonaise, cherrytomaatjes & rucola
Geitenkaas uit de oven met honing, crème de balsamico, walnoten, cherrytomaatjes & rucola
Ossenhaaspuntjes op oosterse wijze, met kastanje champignons, bosui, paprika, taugé, sesamzaadjes, cherrytomaatjes & rucola
Gebakken gemarineerde kippendij, taugé, bosui, crunch van cashewnoten, cherrytomaatjes, geserveerd met chili-dressing & rucola
De gerechten uit de categorie hierboven zijn tegen een meerprijs van vier euro vijftig ook verkrijgbaar als een maaltijdsalade.
Ham, kaas of ham & kaas | € 7,25
Ham, kaas & ananas | € 8,25
Beenham, 3 eieren & oude kaas | € 12,50
Carpaccio, 3 eieren, oude kaas & pesto | € 15,50
1 of 2 kroketten op brood | € 7,50 / € 12,50
1 of 2 kroketten met frites |€ 8,50 / € 13,50.
Onze kroketten zijn er ook in een vegetarische variant!
Soep van het seizoen | Zie specialkaart
Soep van pomodori-tomaat met pesto | € 7,25
Soep van pomodori & 3 Provençaalse sneetjes belegd met: Ambachtelijke licht pittige eiersalade, Kroket van de Bourgondiër & Gerookte kipfilet met mango-kerriemayonaise, geserveerd met cherrytomaatjes & rucola
Carpaccio van ossenhaas met oude kaas, crunch van cashewnoten, cherrytomaatjes, rucola & truffelmayonaise
Gerookte zalm met pico de gallo (antiboise van tomaat, komkommer, rode ui en paprika, gemarineerd in olie met citroen en knoflook), limoendille aioli, cherrytomaatjes & rucola
Geitenkaas uit de oven met honing, crème de balsamico, walnoten, cherrytomaatjes & rucola
Gerookte kipfilet met cherrytomaatjes, oude kaas geserveerd met rucola & chimichurri-mayonaise
Uitsluitend tot 12 jaar
Boterham met ham, kaas, jam, pindakaas of hagelslag
Pannenkoekje geserveerd met stroop & poedersuiker of poffertjes met roomboter & poedersuiker
Minisoepje van tomaat met pesto
Frites, salade en appelmoes & keuze uit:
Kipnuggets, kroket, kaassoufflés of mini-frikandellen | € 8,95
Sateetje of sparerib | € 9,95
Biefstukje | € 10,95
Softijs in kinderbeker met slagroom
Appel of een banaan
vanaf 17:00 uur
Naar keuze een grote maïsbol óf desem-netelbol van onze lokale bakker, geserveerd met seizoensdip & aioli
Soep van pomodori-tomaat met pesto, geserveerd met een ambachtelijk broodje
Soep passend bij het seizoen, geserveerd met een ambachtelijk broodje (zie specialkaart)
Royale carpaccio van ossenhaas met oude kaas, crunch van cashewnoten, cherrytomaatjes, rucola, truffelmayonaise & een ambachtelijk broodje
Champignons in bierbeslag geserveerd met truffelmayonaise
Gerookte zalm met pico de gallo (antiboise van tomaat, komkommer, rode ui en paprika, gemarineerd in olie met citroen en knoflook), met limoendilleaioli, cherrytomaatjes, rucola & ambachtelijk broodje
Gebakken bospaddenstoelen met truffelmayonaise, sla, oude kaas, cherry-tomaatjes, babyspinazie, rucola, croutons & ambachtelijk broodje (op verzoek ook vegan te verkrijgen)
Een verzameling voor 2 personen van onze voorgerechten: Soepje van pomodori-tomaat met pesto, Carpaccio Royale, Gerookte Zalm & Champignons Dordogne, geserveerd met een ambachtelijk broodje per persoon
vanaf 12:00 uur
Spies met gemarineerde varkenshaas, geserveerd met satésaus, krokante uitjes, Indonesische kroepoek of een romige saus van paddenstoelen, en een vleugje truffel (+ 2,00), frites & salade
Spies met gemarineerde kippendij, geserveerd met satésaus, krokante uitjes, Indonesische kroepoek, frites & salade
Tricolore fusilli met bospaddenstoelentruffelroomsaus, babyspinazie, rode ui, oude kaas, cherrytomaatjes & rucola
Fluweelzachte kipstukjes in een romige lichtkruidige Indiase saus met yoghurtcrème, haricots verts, kriel, paprika & ui, geserveerd met naanbrood
Langzaam gegaarde spareribs, 24 uur gemarineerd in een licht pikante dry rub, afgelakt met een zoete smokey Indiana saus geserveerd met ambachtelijke aioli, frites & salade
Gebakken biefstuk met kruidenboter of een romige saus van paddenstoelen en een vleugje truffel (+ 2,00), geserveerd met frites & salade
Gebakken malse ossenhaaspuntjes in oosterse saus met bosui, taugé, paprika, kastanjechampignons & sesamzaadjes, geserveerd met noodles aangemaakt met sesamolie & rucola
Gebakken zalmfilet met pico de gallo (antiboise van tomaat, komkommer, rode ui en paprika, gemarineerd in olie met citroen en knoflook) geserveerd met frites & salade
Kijk voor onze selectie van maaltijdsalades bij de lunch gerechten.
vanaf 17:00 uur
Gamba’s gebakken in chili-roomboter met paprika, kastanjechampignons, bosui op tricolore fusilli, geserveerd met gepofte cherrytomaatjes & rucola
Ossenhaas uit de pan geserveerd met een romige saus van paddenstoelen en een vleugje truffel, geserveerd met gepofte cherrytomaatjes en geroosterde krieltjes met knoflook, rozemarijn & tijm
Gebakken gamba's & malse ossenhaaspuntjes in oosterse saus met bosui, taugé, paprika, kastanjechampignons & sesamzaadjes, geserveerd met noodles aangemaakt met sesamolie, gepofte cherrytomaatjes & rucola
U kunt kiezen uit de volgende extra’s
Ambachtelijke crème brûlée in combinatie met een ijssoort passend bij het seizoen, geserveerd met slagroom
Coupe softijs met stukjes stroopwafel, banaan caramelsaus, een amandelkletskop & slagroom
Coupe softijs met frisse aardbeiencoulis en pure chocolade, slagroom & een amandelkletskop
Coupe softijs met romige pure chocoladesaus, een amandelkletskop & slagroom
Vanaf 17:00 uur
In samenwerking met Spicebrush de Proeverij & Het Kaaslokaal een mooie selectie van vijf kaasjes, begeleid door een garnituur van het seizoen
vanaf 11:00 uur
Rijkelijk gevulde mand met onze Snacks in the Mix, tortillachips, oude kaas met Franse mosterd, fuet, olijven & borrelnootjes. (per 2 personen te bestellen)
Naar keuze een grote maïsbol óf desem-netelbol van onze lokale bakker, geserveerd met ambachtelijke seizoensdip & aioli
Frites met een topping van oude kaas & truffelmayonaise
Bitterballen van de Bourgondiër (vanaf 6 stuks), geserveerd met Dijonmosterd
Champignons in bierbeslag met truffelmayonaise
Vietnamese vegan mini-loempia’s (12) geserveerd met chilisaus
Mix van kaasloempia’s (4) & kaassoufleetjes (4) met chilisaus
Gemengd warm bittergarnituur (12) met bitterballen, butterfly shrimps, kipnuggets, mini-loempia’s, frikandelletjes & kaassouffleetjes met mayonaise & chilisaus
Mini-frikandelletjes (8) geserveerd met mayonaise, curry & rode uitjes
Tortillachips gegratineerd met kaas, geserveerd met rode ui, BBQ-saus & chilimayonaise
Onze gewilde spareribs in borrelformaat met ambachtelijke aioli