Gerookte zalm, geroosterde sesamdressing, edamame sojaboontjes, cherrytomaatjes & krokante uitjes
Carpaccio van ossenhaas met Old Amsterdam, pittenmelange, cherrytomaatjes, rucola & truffelmayonaise
Tartaar van avocado waarin rode ui, peterselie, tomaat, een pepertje & sambal, geserveerd met granaatappel, abrikoos, krokante maïs, rucola & yoghurtdressing (dit gerecht is op verzoek vegan te verkrijgen)
Tonijnsalade volgens eigen recept met augurk, dille, rode ui, ei, rucola & tonijnmayonaise
Gerookte kipfilet, Old Amsterdam, cherrytomaatjes, gegarneerd met rucola & kerrie-mangomayonaise
Geitenkaas uit de oven met honing-truffelvinaigrette, granaatappel, abrikoos, cashewnoten, cranberries & rucola
Malse ossenhaaspuntjes, gebakken op oosterse wijze, met shiitakes, bosui, paprika, taugé, sesamzaadjes, edamame sojaboontjes & rucola
Gebakken gemarineerde kippendij, taugé, bosui, cashewnoten, cherrytomaatjes, geserveerd met chili-dressing & rucola
De gerechten uit de categorie hierboven zijn tegen een meerprijs van vier euro ook verkrijgbaar als een maaltijdsalade.
Soep van pomodori & 3 Provençaalse sneetjes belegd met:
Ambachtelijke licht pittige eiersalade, Kroket van de Bourgondiër & Gerookte kipfilet met mango-kerriemayonaise
Ham, kaas of ham & kaas | € 6,50
Ham, kaas & ananas| € 7,50
Kaas, tomaat & salami | € 7,50
3 spiegeleieren op carpaccio met pesto & Old Amsterdam
3 spiegeleieren met beenham & gegratineerd met oude kaas
1 of 2 kroketten op brood | € 6,95 / € 10,95
1 of 2 kroketten met frites | € 7,95 / € 11,95
Onze kroketten zijn er ook in een vegetarische variant!
Soep van het seizoen | Zie specialkaart
Soep van pomodori-tomaat met pesto | € 7,25
Geitenkaas met honing-truffelvinaigrette, cashewnoten, abrikoos & cranberries | € 12,95
Gerookte kipfilet, Old Amsterdam, cherrytomaatjes & kerrie-mangomayonaise | € 11,25
Gerookte zalm, rode ui, edamame sojaboontjes & geroosterde sesamdressing | € 12,95
Carpaccio van ossenhaas, Old Amsterdam, pittenmelange, cherrytomaatjes & truffelmayonaise | € 12,50
Boterham met ham, kaas, jam, pindakaas of hagelslag
Pannenkoekje geserveerd met stroop & poedersuiker of poffertjes met roomboter & poedersuiker
Minisoepje van tomaat met pesto
Frites, salade en appelmoes & keuze uit:
Kipnuggets, kroket, kaassoufflés of mini-frikandellen | € 8,50
Biefstukje, sateetje, sparerib | € 9,50
Softijs in kinderbeker met slagroom
Naar keuze een grote maïsbol of desem-netelbol van Bakkerij In de Soete Suikerbol, geserveerd met seizoensdip & aioli
Soep van pomodori-tomaat met pesto, geserveerd met een ambachtelijk broodje
Soep passend bij het seizoen, geserveerd met een ambachtelijk broodje
Carpaccio van ossenhaas met Old Amsterdam, cherrytomaatjes, pittenmelange, rucola & truffelmayonaise geserveerd met een ambachtelijk broodje
Champignons in bierbeslag geserveerd met truffelmayonaise
Gerookte zalm met geroosterde sesamdressing, edamame sojaboontjes, cherrytomaatjes & krokante uitjes, geserveerd met een ambachtelijk broodje
Tartaar van avocado waarin rode ui, peterselie, tomaat, een pepertje & sambal, geserveerd met granaatappel, abrikoos, krokante maïs, rucola & yoghurtdressing, geserveerd met een ambachtelijk broodje (dit gerecht is op verzoek vegan te verkrijgen)
Per persoon te bestellen of voor twee om te delen; pannetje camembert met truffelhoning, cashewnoten & cranberries, geserveerd met twee ambachtelijke broodjes per persoon
Een voorgerecht voor twee personen met een verzameling van de voorgerechten:
Pomodori, Carpaccio, Champignons Dordogne aangevuld met
Gerookte Zalm met geroosterde sesamdressing, edamame sojaboontjes,
cherrytomaatjes & krokante uitjes,
geserveerd met een ambachtelijk broodje per persoon
Spies met gemarineerde varkenshaas of kippendij, geserveerd met satésaus, krokante uitjes, Indonesische kroepoek, frites & salade
Gebakken biefstuk met kruidenboter, geserveerd met frites & salade
Zoet-pikant gemarineerde spareribs geserveerd met ambachtelijke aioli, geserveerd met frites & salade
Gele curry met kippendij, peultjes, bataat, paprika, lente-ui en mango, geserveerd met sambalrijst, knoflook-naanbrood & salade (dit gerecht is op verzoek vegan te verkrijgen)
Seizoenstaartje uit de oven, geserveerd met kruiden-roomkaas, frites & salade
Gebakken malse ossenhaaspuntjes in oosterse saus met bosui, taugé, paprika en shiitakes, edamame sojaboontjes, geserveerd met sambalrijst & salade
Ossenhaas uit de pan geserveerd met een zachte gorgonzolasaus, op in knoflook & rode peper gemarineerde tagliatelle, met geroosterde cherrytomaatjes
Tagliatelle met garnalen gestoofd in knoflook-roomboter, chili, rode peper & limoen met geroosterde cherrytomaatjes
Zalmfilet uit de oven op smaak gebracht met Japanse kruiden & Teriyaki-saus, geserveerd op oosters gemarineerde pasta met geroosterde cherrytomaatjes
Spareribs met zoet-pikante marinade,
Gele curry met kippendij, bataat, paprika, bosui & mango
Biefstuk geserveerd met ambachtelijke kruidenboter,
Varkenshaas met satésaus, krokante uitjes & Indonesische kroepoek,
geserveerd met frites
Ossenhaas uit de pan geserveerd met zachte gorgonzolasaus,
Zalmfilet uit de oven op smaak gebracht met Japanse kruiden & Teriyaki-saus,
Gele curry met kippendij, peultjes, bataat, paprika, lente-ui en mango met knoflook-naanbrood &
Garnalen gestoofd in knoflook-roomboter, chili, rode peper & limoen,
geserveerd met frites
Een bakje extra frites, groente, aardappel-gratintaartjes (2),
gemarineerde tagliatelle, rijst of salade bij uw gerecht | € 2,75
In plaats van frites:
Aardappel-gratintaartjes (2) | in knoflook & rode peper gemarineerde tagliatelle | € 2,25
Ambachtelijke crème brûlée met de smaak van het seizoen in combinatie met een
bijpassende ijssoort, geserveerd met slagroom
Coupe met softijs, notencrunch, zeezout-karamelsaus & een amandelkletskop,
geserveerd met slagroom
Softijs met rood fruit & Bastogne-crunch, geserveerd met slagroom
Coupe softijs met pure chocoladesaus & een amandelkletskop, geserveerd met slagroom
Pancakes met een saus van aardbeien, bosvruchten, blauwe bessen, vanilleroom & marshmellows
In samenwerking met Spicebrush de Proeverij & Het Kaaslokaal een mooie selectie van vijf kaasjes, begeleid door een garnituur van het seizoen