Gerookte zalm, geroosterde sesamdressing, edamame sojaboontjes, cherrytomaatjes & krokante uitjes
Carpaccio van ossenhaas met Old Amsterdam, pittenmelange, cherrytomaatjes, rucola & truffelmayonaise
Tonijnsalade volgens eigen recept met augurk, dille, rode ui, ei, rucola & tonijnmayonaise
Maïsbol of meergranenbol met Steak Tartare op Amsterdamse wijze; met Amsterdamse uienchutney, ei, rucola & truffelmayonaise
Gerookte kipfilet, Old Amsterdam, cherrytomaatjes, rucola & kerrie-mangomayonaise
Lauwwarme combinatie van brie & geitenkaas met zoet-gezouten notenmix, rucola & honing-mosterddressing
Malse ossenhaaspuntjes, gebakken op oosterse wijze, met shiitakes, bosui, paprika, taugé, sesamzaadjes & rucola
Gebakken gemarineerde kippendij, taugé, bosui, cashewnoten, geserveerd met chili-dressing & rucola
De gerechten uit de categorie hierboven zijn tegen een meerprijs van vier euro ook verkrijgbaar als een maaltijdsalade.
Soep van pomodori & 3 Provençaalse sneetjes belegd met:
Tonijnsalade met augurk, dille, rode ui, rucola & tonijnmayonaise, Bourgondische kroket met mosterd, Gerookte kipfilet, Old Amsterdam, cherrytomaatjes, rucola & kerrie-mangomayonaise
Ham, kaas of ham & kaas | € 6,50
Ham, kaas & ananas | € 7,50
Brie, pittenmelange & honing | € 8,95
3 spiegeleieren op carpaccio met pesto & Old Amsterdam .
3 spiegeleieren met beenham & gegratineerd met oude kaas
2 Bourgondische kroketten op brood | € 9,95
2 Bourgondische kroketten met frites | € 10,50
Onze kroketten zijn er ook in een vegetarische variant!
Soep van het seizoen | Zie specialkaart
Soep van pomodori-tomaat met pesto | € 7,25
Combinatie van brie & geitenkaas met zoet-gezouten notenmix, rucola & honing | € 10,75
Gerookte kipfilet, Old Amsterdam, cherrytomaatjes & kerrie-mangomayonaise | € 10,50
Gerookte zalm, rode ui & geroosterde sesamdressing | € 11,00
Carpaccio van ossenhaas, Old Amsterdam, pittenmelange, cherrytomaatjes & truffelmayonaise | € 11,25
Boterham met ham, kaas, jam, pindakaas of hagelslag
Pannenkoekje geserveerd met stroop & poedersuiker of poffertjes met roomboter & poedersuiker
Minisoepje van tomaat met pesto
Frites, salade en appelmoes & keuze uit:
Kipnuggets, kroket, kaassoufflés of mini-frikandellen | € 8,25
Biefstukje, sateetje, sparerib | € 9,25
Naar keuze een grote maïsbol of desem-netelbol van Bakkerij in de Soete Suikerbol, geserveerd met seizoensdip & aioli
Soep van pomodori-tomaat met pesto, geserveerd met ambachtelijk broodje met gezouten flakes
Soep passend bij het seizoen, geserveerd met een ambachtelijk broodje met gezouten flakes
Carpaccio van ossenhaas met Old Amsterdam, cherrytomaatjes, pittenmelange, rucola & truffelmayonaise met een ambachtelijk broodje met gezouten flakes
Champignons in bierbeslag geserveerd met truffelmayonaise
Twee Big Black tijgergarnalen gegaard in knoflook, rode peper & limoen-roomboter, geserveerd met een ambachtelijk broodje met gezouten flakes
Tartaar van gerookte zalm met geroosterde sesamdressing, edamame sojaboontjes, cherrytomaatjes & krokante uitjes, geserveerd met een ambachtelijk broodje met gezouten flakes
Steak Tartare op Amsterdamse wijze met Amsterdamse uienchutney, ei, rucola & truffelmayonaise, geserveerd met een ambachtelijk broodje met gezouten flakes
Pannetje met een combinatie van warme brie & geitenkaas met zoet-gezouten notenmix & honing, met een ambachtelijk broodje met gezouten flakes
Spies met gemarineerde varkenshaas, geserveerd met satésaus, krokante uitjes, Indonesische kroepoek, frites & salade
Spies met gemarineerde kippendij, geserveerd met satésaus, krokante uitjes, Indonesische kroepoek, frites & salade
Gebakken biefstuk met ambachtelijke kruidenboter, geserveerd met frites & salade
Zoet-pikant gemarineerde spareribs geserveerd met ambachtelijke aioli, geserveerd met frites & salade
Gele curry met kippendij, peultjes, bataat, paprika, lente-ui en mango, geserveerd met sambalrijst, knoflook-naanbrood & salade
Gebakken malse ossenhaaspuntjes in oosterse saus met bosui, taugé, paprika en shiitakes, geserveerd met sambalrijst & salade
Ossenhaas uit de pan geserveerd met een zachte gorgonzolasaus
op gemarineerde pasta, geserveerd met salade
Pannetje met geroosterde seizoensgroente, gegratineerd met truffelpecorino,
geserveerd met frites & salade
Rosé gegaarde zalmfilet uit de oven met za’atar en tahin, geserveerd op babyspinazie met
citroenvinaigrette, frites & salade
Vijf Big Black tijgergarnalen gegaard in limoen-roomboter, knoflook & rode peper,
geserveerd met een ambachtelijk broodje met gezouten flakes, frites & salade
Spareribs met zoet-pikante marinade,
Gele curry met kippendij, bataat, paprika, bosui & mango
Biefstuk geserveerd met ambachtelijke kruidenboter,
Varkenshaas met satésaus, krokante uitjes & Indonesische kroepoek,
geserveerd met frites & salade
Tournedos uit de pan geserveerd met een zachte gorgonzolasaus,
Twee Big Black tijgergarnalen gegaard in knoflook, rode peper & limoen-roomboter,
Rosé gegaarde zalmfilet uit de oven met za’atar en tahin, met babyspinazie & citroenvinaigrette,
Gele curry met kippendij, bataat, paprika, bosui & mango,
geserveerd met frites & salade
Ambachtelijke crème brûlée met de smaak van het seizoen in combinatie met een
bijpassende ijssoort, geserveerd met slagroom
Coupe met softijs, notencrunch, zeezout-karamelsaus & een amandelkletskop,
geserveerd met slagroom
Softijs met rood fruit & Bastogne-crunch, geserveerd met slagroom
Coupe softijs met pure chocoladesaus & een amandelkletskop, geserveerd met slagroom
Pancakes met een saus van aardbeien, bosvruchten, blauwe bessen, vanilleroom & marshmellows
Ambachtelijke cheesecake volgens het recept van onze Hanneke in een smaak van het seizoen met een passende ijssoort, geserveerd met slagroom