Menukaart

U kunt ook gebruik maken van ons afhaal- & bezorgmenu!
Afhalen: v.a. 12.00 uur
Bezorgen: v.a. 17.00 uur

Bezorgen in Apeldoorn v.a. €25,00:
€2,50 bezorgkosten

Bezorgen in Apeldoorn v.a. €50,00:
€ 0,00 bezorgkosten

Telefonisch te bestellen via:
055 522 18 22

Of bestel via whatsapp:
06 510 38 207

Menu Magazine

Bizarre tijden…

Een periode die de geschiedenisboeken in gaat. Voor ons totaal onwerkelijk; nooit eerder zijn wij gedwongen dicht te gaan. Zo een periode leert ons als samenleving heel veel.

Besef van hoe we individueel toch ook weer zo verbonden zijn. Wat gedrag van een ander voor gevolgen heeft voor jezelf. De wereld blijkt weer groter dan enkel ik, voor sommigen die hier minder op bedacht zijn; laat het duidelijk zijn. Je bent wat je doet, we zullen het met elkaar moeten doen en dat betekent niet alleen naar jezelf en je eigen situatie kijken maar ook om je heen. Houd rekening met elkaar. Wij vormen met elkaar de samenleving, laten we dan ook samen leven en keuzes niet enkel op basis van ‘ik’ baseren.

Wat je als bedrijf leert: enorme veerkracht en medeleven van een team dat klaar staat. Dus ook op de momenten dat het tegen zit. Met elkaar en op gepaste afstand, hebben wij deze periode het bedrijf een opknapbeurt gegeven. Met elkaar hebben we ervoor gezorgd dat we klaar stonden op het moment dat het groene licht weer werd gegeven.

De inzet en welwillendheid van onze medewerkers leverde een hart onder de riem op. Mooi bedrijf, een nog mooier team mensen dat erachter staat, is wederom gebleken. Chapeau voor het begrip & inzet van ons mooie team de afgelopen periode. Zo ook van onze vaste gasten; wat hebben we van alle kanten mooie, warme reacties mogen ontvangen. Dit heeft ons goed gedaan in een tijd die onrealistisch was.

En nu…: ja gaan!!

We hebben door een wereldse gebeurtenis een aantal maanden moeten missen. Dit gemis maakt dat we met zijn allen nog meer klaarstaan om de gezelligheid waar te maken. Laten we met elkaar weer genieten van de vrijheid die we hebben. Het beperkt zijn in doen en laten maakt dat je zelfs de ‘stomste’ dingen weer weet te waarderen. Bewustwording wederom. Dit is vaker iets wat ik aanhaal, maar ook dit keer weer waar. Dus laten wij maar bewust genieten van wat wij weer voor u kunnen neerzetten en geniet u wat bewuster van hoe lekker een bezoek aan de horeca kan zijn.

Op alles wat (weer) kan!

Larissa C.I. van der Vlist | General Manager

Klik op de afbeelding om het magazine te bekijken!