Parisienne menu

Menukaart

Klik op de afbeelding om het menu te bekijken!

Borrelen, lunchen en dineren bij Hotel et le Café de Paris, dat kan! 

U heeft ruime keuze uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, maaltijdsalades en specials; ook met vegetarische opties. Iedere maand hebben we buiten de kaart om een dinerspecial; vraag ons ernaar!

Menu Magazine

Editie nummer 12 ligt voor u. Een nieuw seizoen met nieuwe herinneringen en vooruitzichten. Weer een lente en zomer volgestreden met, zoals ieder jaar, een aantal nieuwe helden waardoor ons team rijker is geworden.

Ook staan we stil bij teamgenoten die ons hebben verlaten. Studie en andere woonplaatsen maken dat die keuze ontstaat. En soms ontbreekt de keuze… onze Ida in de afgelopen periode. Een dame die jarenlang een belangrijk onderdeel was voor ons team. Ze heeft een speciaal plekje in ons hart en als u goed kijkt in onze bar.

Realisatie dat ‘nu’ belangrijk is en dat ‘wat als’ niet bestaat. Piekeren is toch echt de verkeerde kant op fantaseren. Zonde van je tijd. Denken in mogelijkheden en zien wat je hebt daar draait het om. Ieder doel kan worden bereikt, als je maar niet vergeet te genieten van de weg ernaartoe. Afscheid maakt je hiervan weer bewuster. Niet afwachten, maar doen en soms een gokje durven nemen. Als het toch niet de juiste keuze blijkt om linksaf te slaan, besluit je op dat moment weer anders.

Doen betekent voor ons nu een periode waarin onze hotelfunctie uitbreidt. We zijn druk doende om zes extra hotelkamers te realiseren. Een verbouwing die niet zonder slag of stoot gaat. We proberen uiteraard de overlast tot een minimum te beperken, maar u zult er wat hinder van kunnen ervaren.

Zo blijven we doen en vooruitkijken naar de toekomst. Een mooi gegeven. Zonder durf geen vooruitgang heeft u in eerdere edities kunnen lezen; daar blijven we in geloven. En doen hoort bij onze instelling en bedrijfsfilosofie.

Op de toekomst, mogelijkheden & de weg ernaartoe!

Larissa C.I. van der Vlist Bedrijfsleider

Klik op de afbeelding om het magazine te bekijken!