Menu Magazine | Nog eentje dan...

Weer weten wij onszelf uit te dagen. Soms bieden mogelijkheden en kansen zich aan die te mooi zijn om te laten liggen. Als er iets aan ondernemersgezin De Haas ten grondslag ligt, dan is het durven ondernemen. Overname van Hotel et le Café de Paris in crisistijd, hoteluitbreiding en renovatie in coronatijd. Voordeel halen uit een nadeel, kansen zien in de markt en daarop inspringen zit in ons karakter.

Een pand met historie op ons mooie Raadhuisplein komt op ons pad. Hoe anders kun je als ondernemer reageren dan deze prachtkans met beide handen aanpakken. Dus vooruit; we doen er nog eentje. Het
grote voordeel is dat onze organisatie staat als een huis. Onze mensen ons grootste goed, waardoor de overweging om dit te doen makkelijker wordt gemaakt doordat je gelooft in je eigen kennis en kunde. Met een interne kracht van onze mensen waar wij op kunnen bouwen durven wij dat aan.

De ambitie; het Raadhuisplein op nummer 2 af te maken met een Brasserie die het verleden koestert en het plein siert in beleving en uitstraling. Een plein waar ontmoeten centraal staat en genieten en interactie thuishoort.

Klik op de afbeelding om het magazine te bekijken!

Met vertrouwen, trots en ‘eagerness’ zijn we gezamenlijk aan de slag met de conceptontwikkeling om ook hier weer een succes van te maken. Mooi is het gegeven dat dit samen doen ons versterkt als team, onze eenheid onderling nog hechter maakt en hiermee een resultaat gaat ontstaan dat wij dan ook met trots samen gaan dragen. Dat is de kracht van teamgevoel binnen onze mooie organisatie waarbij dingen creëren een feestje wordt.

Geduld is nu even gevraagd. Processen voor het aanvragen van vergunningen en verbouwen zijn in gang gezet. Hier werken wij prettig samen met gemeente, het Gevelfonds en uitvoerende partijen om er een plaatje van te maken. Wanneer wat zal vallen en in welke volgorde is niet te voorspellen. Afhankelijk hiervan passen wij ons ‘strijdplan’ aan. Hierbij is kalmte en acceptatie gevraagd doordat dingen in een andere volgorde kunnen gebeuren dan je in eerste instantie in gedachten had.

Mooie uitdagingen en blijven ontwikkelen; het leven is ook gewoon een feestje.

We can do it!

Larissa C.I. van der Vlist
General Manager