Menu Magazine | Wat was, is en gaat komen...

Het schakelen in de horeca is één van de aspecten die ons onder normale omstandigheden energie geeft. Probleemoplossend vermogen en het kunnen schakelen bij onverwachte situaties is in onze branche een kernkwaliteit die noodzakelijk is om het beste uit de dag te halen. De afgelopen periodes heeft
dit, eerlijk is eerlijk, echter een punt bereikt waarbij het energie halen uit deze twee elementen onder druk kwam te staan. Elke periode weer schakelen in wat kan en haalbaar is voor je organisatie.

Hiernaast het contact willen houden met u als gast om iets te kunnen bieden in deze rare tijden. Ons team gemotiveerd en in beweging houden om de saamhorigheid niet te verliezen. Steeds weer iets op poten zetten en als je ziet dat het lukt, vier je dat! Dit om vervolgens weer ontmoedigende stappen terug te zetten. Het voelt in zo’n situatie of alle effort en creativiteit voor niks is. Maarrrrr negativiteit siert ons niet, dus weer zetten we de knop om. Ik hoop dat u met ons meedoet. Ergens in blijven hangen is zinloos. Pak mee wat je uit het verleden kan leren en beweeg vooruit. Vooruit betekent niet enkel blijven hopen, maar doen wat nu binnen je mogelijkheden ligt. Twijfel je aan een stap? Waarom? Kan het nu? Doen dan.

Klik op de afbeelding om het magazine te bekijken!

Je weet niet wat er komen gaat, je kunt niet alles beïnvloeden wat voorvalt, dus laat dat je niet weerhouden. Van alle scenario’s die je kunt bedenken is er uiteindelijk maar één die werkelijkheid wordt. Wat is het ergste dat kan gebeuren? Brengt het je niet waar je op gehoopt had? Dat kan, dan besluit je op dat moment weer iets anders.

“Wat als ik…?’ is de enige vraag die jezelf later niet wilt stellen. Genoegen nemen met, is niets om naar te streven. De balans die wel gezocht mag worden in deze visie is het gevoel van tevreden zijn. Want dit gevoel mag zeker, sta stil bij wat je hebt en ben bewust van het feit dat je hier tevreden en trots op mag zijn. Daag jezelf uit om tevredenheid te bewerkstelligen en je voelt je rijker. Wij voelen ons rijk door weer te kunnen doen wat we het liefste doen. Dat u in de gelegenheid bent dit blad fysiek open te slaan en mijn voorwoord te lezen, betekent dat wij geopend zijn en wij samen deze eerste vorm van tevredenheid en trots te pakken hebben. Wij hopen dat u dit gevoel ook ervaart terwijl u geniet van wat u meerdere keren heeft moeten missen.

Op tevredenheid en trots!

Larissa C.I. van der Vlist